BAEST + special guests

Fredag 3. september 2021

På grund af corona har denne koncert fået nu dato - nemlig den 3. september 2021. Billetkøbere har fået direkte besked.

De danske dødsmetal-darlings i BAEST har deres tredje fuldlængdealbum på trapperne, og det markerer de – sammen med særlige gæster – med en aften i tungmetallens tegn på Turbinen.

BAEST har taget Danmark og udlandet med storm, siden de sendte debuten ‘Danse Macabre’ på gaden i 2018. De århusianske dødsmetallere har turneret Europa tyndt med genrens legender som Entombed A.D., Aborted, Abbath og Decapitated – og udsolgt spillesteder på deres soloturnéer.

Nu tager udyret så igen på en turné, der tager dem rundt om i hele Danmark, men også Rusland og hele det europæiske fastland. Når de rammer Turbinen i Randers medbringer de special guests til en metal-extravaganza-aften i det randrusianske, hvor de også præsenterer dugfrisk dødsmetal fra deres kommende plade.

Bandet, der for alvor har sat dødsmetallen ind i folkebevidstheden med GAFFA-forsider og live-optrædener i prime-time, sparker nemlig til foråret endnu en gang alle døre ind, når de sender deres tredje fuldlængdealbum på gaden, der har fået titlen ‘Necro Sapiens’.

Support: Katla
Katla spiller nådesløs black doom, der knuser og hærger, ødelægger og smadrer. Tunge trommer, skrigende og brølende vokaler, hissende guitarer med overflod af fuzz og distortion. Der inviterestil hedensksataniske messer og en aktiv kamp mod religionernes opstanden.

Support: Embryo
Lokale Embryo spiller tung stoner metal med inspirationskilder, der strækker sig fra den hårde rocks spæde begyndelse i England gennem de amerikanske sydstaters sumpe og til nordens mørkeste skove!

Vælg endnu mere metal – og spar en hundredemand!
Udover døds-darlingerne i BAEST byder Turbinen på mere metal denne weekend! Lørdag den 4. september kommer buldrende Bersærk og indtager spillestedet til endnu en aften i tungmetallens tegn! Smider du begge koncerter i indkøbskurven kan du spare en 100-mand i det hele. Du skal bare “Metal i Marts-rabatten” på begge koncerter, og så kommer besparelsen.
Det betyder to metalkoncerter for i alt 290,-!
(Kan ikke kombineres med U25-rabat)