Aoife Scott & Band

Torsdag 24. september 2020

Folkemusik i Randers' koncert med Aoife Scott & Band på Turbinen er desværre aflyst.

Den irske folkemusikstjerne har desværre måttet aflyse sin tour til Danmark – og dermed også koncerten på Turbinen 24. september.

Du kan selvfølgelig få dine billetter refunderet – frem til 24. september – på følgende måder:

  • Send dine billetter via e-mail til billet@vaerket.dk– husk at medsende kontooplysninger. Så snart, vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.

Vær opmærksom på, at Værkets billetsalg har særlige åbningstider i øjeblikket. Frem til mandag 31. august er der åbent mandage, onsdage og fredage fra 11.00-14.00.

Vi beklager generne, dette måtte medføre.
Turbinen – på vegne af Folkemusik i Randers.

Aoife Scott er ud af en gennemført folkemusisk-familie, nemlig Black-familien med Frances og Mary Black – nogle af de bedst sælgende sangerinder i Irland – og der er ingen tvivl om, at den unge sangerinde og musike Aoife har arvet noget af talentet. Allerede med sin debut ‘Carry the Day’ i 2017 trådte hun ind på folk-himmelen som et stjerneskud og modtog hele to Irish Folk Awards og tog på udsolgte turnéer i Australien, USA og Europa.

Aoife Scotts fantastisk smukke stemme og udtryksfulde sange er helt enestående og vandrer ubesværet går fra det skrøbelige og æteriske til det kraftfulde. Sangene er præget af hendes passion for traditionel musik med tekster, der kredser om dybt personlige fortællinger og blandt andet irsk historie og sociale forhold og giver et facetteret og personligt billede af forholdene i Irland i dag.

Glæd dig til at opleve hende live på Turbinen, når Folkemusik i Randers slår dørene op til en forrygende aften i selskab med Aoife Scott og hendes velspillende band.