Andrew Lloyd Webber Gala

Søndag 24. marts 2019

Hyldestshowet, Andrew Lloyd Webber Gala, kommer tilbage til Værket og hylder den britiske musicalkomponist gennem uddrag af de store værker, han har skabt, som 'Phantom of the Opera', 'Cats', 'Evita', 'Jesus Christ Superstar' og mange flere.

Fire internationale solister og et sang- og danseensemble bestående af otte kunstnere har fået til opgave tage publikum med på en følelsesladet tur gennem nogle af de største klassikere fra den store musicalkomponist, Andrew Lloyd Webber. ‘The Andrew Lloyd Webber Gala’ er titlen på showet, der hylder den britiske komponist, og den 24. marts 2019 slår vi igen Store Sals døre op for markante musicalnumre fra værker som ‘Phantom of the Opera’, ‘Cats’ og ‘Jesus Christ Superstar’.

Historien skubbes frem af en fast fortæller og akkompagneres af Matthias Suschkes arrangementer for det 14-mand store orkester, der vil lægge lydsiden til Webber’s dramatiske fortællinger om kærlighed, forførelse, romantik, vrede og håb. Så se frem til en dramatisk og musikalsk aften, hvor vi samles om fascinationen og beundringen af en af de største komponister i vores tid.