ANDEN bringer ud

Tirsdag 13. august 2019

Anders 'Anden' Matthesen vender tilbage til Værket med en ordentlig omgang klassisk stand-up, hvor han viser, at han er i landets absolutte comedy-top. Denne gang bringer Anden HELT UD, når han sætter publikums lattermuskler på overarbejde under åben himmel på Værkets Amfiscene under Randers Festuge.

Anders ‘Anden’ Matthesen lagde i januar Værkets Store Sal fuldstændig ned, da han kom forbi, og den anmelderroste komiker beviste endnu en gang, at han er en af de absolut bedste herhjemme. I en afslappet, men hylemorsom, halvandentimes-penge kastede han jokes og punch-lines efter publikum, der nød det i fulde drag.

Vi er derfor glade for, at vi endnu en gang kan præsentere Anders Matthesen dér, hvor han er som en fisk i vand… Alene på en scene med en mikrofon. Denne gang bliver det under åben sensommerhimmel, hvor publikum kan nyde ham give en tour-de-force i, hvad det vil sige at være sjov på kommando, når Anden bringer komikken helt ud og får latteren til at lyde ud over Værkets Amfi-område i Randers Festuge.