Anders Lund Madsen – SLUT

Fredag 13. marts 2020

Anders Lund Madsen rejser landet rundt for at samle nationen, inden det er for sent. For Jorden går muligvis under i foråret 2020. Eller også så gør den ikke, men Anders Lund Madsen tar' ingen chancer og lader ingen sidde alene, når det hele er 'SLUT'.

“Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i øjnene alene,” siger Anders Lund Madsen.
For første gang rejser han landet rundt med et soloshow, og det gør han fordi, det langt fra er sikkert, om Jorden går under næste år. Men hvis den gør, kan man dele enden på det hele med Danmarks måske tryggeste mand.

Showet hedder naturligt nok SLUT, og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. Og for det andet fordi SLUT er mere og andet end et trist farvel.

SLUT er Anders Lund Madsens version af Den Helt Store M.U.S. Ikke for ham selv eller nogle andre specielle, men for os alle sammen. Og mere end dét endda. For SLUT er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. SLUT er en status på alting, mens stopuret tikker ned mod 0.

Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt, siger Anders Lund Madsen, og hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af.

Der er stadig nogle måneder til at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en ende, man kan lægge hånden på og blive tryg og varm indeni i derved. Det er SLUT, og det begynder snart.