Ana Silvera & Bjarke Falgren

Turbinen på tour
Fredag 6. marts 2020

Oplev Bjarke Falgrens virtuose violin i smukt samspil med den engelske sanger og sangskriver Ana Silvera i omgivelser, der komplimenter klang og lyd ganske særligt. Turbinen på Tour præsenterer - Ana Silvera & Bjarke Falgren i en unik kirkekoncert i Tvede

Den smukke kirke på bakketoppen i Tvede danner kulisse og unik akustisk ramme om en ganske særlig duo-koncert med den engelske singer/songwriter Ana Silvera og den prisvindende danske violinist Bjarke Falgren. I 2017 startede samarbejdet omkring en performance til Copenhagen Jazz Festival, og her fandt de ud af, at Ana Silveras smukke og funklende bluesgrass-sange og Bjarke Falgrens virtuose videreførelse af traditionel folkemusik klæder hinanden umanerligt godt. Og et kirkerum klæder de to endnu mere og giver dybde og krop til skønsang og strengeinstrumenter. Vi tør godt love, at det bliver en unik oplevelse.

Turbinen på Tour
I tæt samarbejde med venner  og ildsjæle i lokalsamfundene omkring Randers præsenterer Turbinen en række koncerter i helt særlige omgivelser, når vi med Turbinen på Tour rykker koncerterne ud fra spillestedets rammer og ud i landet.