Alice in Wonderland

Onsdag 12. december 2018

Randers Balletskoles juleforestilling er den vidunderlige ballet Alice in Wonderland, der er inspireret af Lewis Carroll´s roman Alice´s Adventures in Wonderland.

Randers Balletskole præsenterer en eventyrlig ballet som årets juleforestilling under navnet Alice in Wonderland. De unge ballettalenter tager publikum med ind i universet fra Lewis Carrolls roman ‘Alice’s Adventures in Wonderland’. Medvirkende er balletskolens elever fra alle aldre mellem 5-21 år. Koreograf og iscenesætter er Randers Balletskoles leder Vivi Christensen.

Alice befinder sig i en magisk og forunderlig verden. Sammen med en talende kanin farer hun rundt i det sorte kaninhuls glitrende gange .. Da Alice´s forsøg på at undslippe kaninhullet mislykkes, trøstes hun af smukke havfugle og blomster. En markant hertuginde er på spil, ligeledes fisken & frøen, flamingoer og pindsvin. En kålorm tiltrækker sig opmærksomhed, og filurkatten lokker. Den gale hattemager har besøg af en lille søvnig syvsovermus, påskeharen og andre gæster. Alice bliver vidne til en fantastisk procession med den frygtindgydende Hjerter Dronning, dennes hær af kortdansere, vagter og Hjerter Knægt. De voldsomme begivenheder formildes af en bevægende, charmerende pas de deux for Gryphon og Alice.