Adam og Noah – FARVEL & TJAK 2020

Få billetter
Torsdag 11. marts 2021

På grund af coronavirus har Adam og Noah valgt at udskyde deres afskedsturné i efteråret til foråret 2021!

Den nye dato for showet er torsdag 11. marts 2021 – i Store Sal kl. 19.00.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.
Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 5. oktober 2020 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.

Vi beklager generne, dette måtte medføre.

Værket

_

Efter fem år på toppen af dansk komik takker duoen og fænomenet Adam og Noah af med deres hidtil største turné FARVEL OG TJAK i 2020.

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang!”

Sådan lyder det fra de to satiriske karakterer, der gæster Værket i oktober 2020. Til daglig hedder de Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush, og med udgangspunkt i etnicitet og danskhed gør de tykt grin med både deres eget bagland og ‘kartoffel-danskerne’.

Få din selvironi testet og dit smilebånd trænet, når Adam og Noah indtager scenen på Værket for sidste gang.