Absolute Shakes vol. 6

Fredag 25. juni 2021

Amfiscenen får atter besøg af Teaterkompagniet SHAKES, der tager Shakespeares værker under kærlig behandling. Der er fri entré (med billet).

Shakespeares evne til skiftevis at få os til at holde vejret, fælde en tåre eller bryde sammen i latter, får et ekstra lag, når SHAKES tilføjer nutidig pop, mode og slang.

Denne fredag bliver ingen undtagelse! Publikum kan glæde sig til et remix af det allerbedste fra Shakespeares univers i en collage på tværs af genrer og temaer – en ‘Absolute Shakes’ om man vil!

Pakket ned i to ombyggede ladcykler kommer forestillingen bogstavelig talt kørende ind på Amfiscenen, og så starter løjerne med kollektivet af kunstnere, som ønsker at gøre Shakespeare folkelig og tilgængelig for alle med gennemførte genfortolkninger, kreative kostumer og energimættet skuespil.

Vel mødt til en festlig og anderledes start på weekenden for alle Shakespeare-elskere – nybegyndere så vel som garvede fans; alle er velkomne!

PRAKTISK INFO
Vær opmærksom på, at der vil være et begrænset antal pladser til ‘Absolute Shakes vol. 6’, og at der skal indløses en (gratis) billet for at få adgang til Amfiscenen. Der kan maksimalt hentes fire billetter pr. kunde, og billetterne afsættes efter først-til-mølle princippet. Pladserne på Amfiscenen er unummererede og selvfølgelig med god afstand.
Det er helt OK at medbringe egne drikkevarer og madpakke, men der må ikke medbringes egne stole.

KREATIVT TEAM
Producent: Folketeatret
Manuskript: Thomas Markmann frit efter Shakespeare
Iinstruktion: Petrea Søe
Sscenografi: Julie Forchhammer
Medvirkende: Karin B. Heinemeier, Mads Riisom, Patricia Schumann & Mikkel Arndt