Wintergarten – Relax!

Fredag 27. oktober 2017

Berlinske Wintergarten er tilbage med et storslået show her på Værket!

Wintergarten er kendt for sine overdådige varietéer og shows. Den internationale trup med base i den tyske hovedstad gør en dyd ud af gennemførte kulisser, kostumer, effekter, dans – og med et tema som 80’erne er der kun ekstra grund til at skrue helt op for glitter, pailletter og pangfarver. Og det bliver der.

”Relax!” har et højt tempo med hyppige sceneskift og en herlig blanding af musikere, sangere og artister i tæt samspil om at skabe en helhedsoplevelse. I showet sammenflettes sang, showdans og akrobatik til firserhits som ”Like a Virgin”, ”Girls Just Wanna Have Fun”, ”What a Feeling”, ”Slave to the Rhythm”, ”Sweet Dreams”, ”Let’s Dance”, ”In the Air Tonight” og mange flere.

Firserne gav verden en helt ny feelgood-sound med disco, pop og masser af synthesizers og videre til hiphop, house og acid house sidst i årtiet. Hele udtrykket fra firserne kalder på at blive løftet til et storslået show – og det bliver gjort med høj kvalitet og gennemført stil af Wintergarten denne aften.


Særlig cabaretstemning og spisning i Store Sal.

Store Sal vil denne aften have en særlig kabaretopstilling, hvor de forreste stolerækker ved denne særlige anledning er omdannet til et hyggeligt dinner-område med runde borde, og her vil der være spisning forud for showet. Der er et begrænset antal dinnerpladser i salen, men der vil naturligvis også være åbent i Café Sven Dalsgaard.