Randers Musikskole og MGK-Østjylland

Onsdag 22. november 2017

Randers Musikskole og Musikalsk Grundkursus Øst udbreder kendskabet til musikalske talenters muligheder i regionen.

Musikalsk Grundkursus er et 3-årigt elitekursus for unge musikalske talenter fra regionen. Kurset henvender sig til talenter, der ønsker at arbejde hen mod en optagelsesprøve på et musikkonservatorium og/eller blot dygtiggøre sig til glæde for musiklivet generelt.

Til koncerten vil der i de flotte nye rammer i Turbinen være mulighed for at stifte bekendtskab med tre af MGK-ernes sammenspilshold: Latin-sammenspil, jazz-sammenspil og et sammenspilshold, hvor eleverne selv arbejder med at skrive og producere musikken.

Herudover vil der også være lejlighed til at høre elever fra MGK’s klassiske linje. Koncerten er en del af MGK-Ø’s årlige turné, der bringer kurset vidt omkring i det Østjyske, bl.a. Skanderborg, Tørring, Silkeborg, Favrskov og Rønde. Formålet med turnéen er dels at udbrede kendskabet til såvel MGK-Ø som et tilbud for alle i regionen, dels at give et inspirerende indblik i, hvad unge dedikerede mennesker kan opnå i fællesskab, når der bliver arbejdet hårdt i øvelokalerne.

For nærmere informationer om kurset. Tjek www.MGK-Ø.dk

Til koncerten får de musikalske gæster kvalificeret medspil af to bands fra Randers Musikskole, så der lægges op til en spændende og underholdende koncert med de næsten professionelle, og de glade engagerede musikskoleelever.

Eventuelle spørgsmål til Randers Musikskole:  jet@randersmusikskole.dk