Queen Machine

Få billetter
Fredag 31. marts 2017

Queen Machine fejrer Queens spektakulære univers med storladen lyd og flotte visuelle effekter.

Showet er en rejse gennem Queens sangskat – fra megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til de Queen-sange, som bare skal være der, når man hylder Queen: numre som “Bohemian Rhapsody” og “We Are The Champions”.

Queen er indbegrebet af helt store sange og et medrivende show, og Queen Machine sætter den højeste ære i at formidle både de store numre og det medrivende show for at levere en total-showoplevelse til publikum. Queen Machine oplevede sidste år en Queen-koncert med flere af de originale Queen-medlemmer, og her fik forsanger Bjarke Baisner, som én af ganske få, adgang til at møde de originale bandmedlemmer.

Freddie Mercury ville være fyldt 70 år i 2016, og det giver en naturlig anledning til at sætte “Queen-maskinen” i allerhøjeste gear og ære den storslåede sanger og show-mand. Derfor bliver der skruet helt op for musik, effekter og show til et musikalsk festfyrværkeri med Queen Machine Celebration Tour.

 


Facts:

  • Queen Machine har spillet side 2008 og gav i 2015 koncert nr. 250.
  • Queen Machine har gennem koncerter og aktiviteter samlet ca. 360.000 kroner ind til AidsFonden
  • Da Queen Machine spillede på SmukFest i 2014, havde de en række topløse pige til at cykle på scenen under nummeret Bicycle som en henvisning til den originale musikvideo.

Queen har solgt op mod 200 millioner plader på verdensplan. Forsanger Freddie Mercury døde af Aids i 1991, han ville være blevet 70 år i 2016.