Poul Krebs & Band

Torsdag 8. februar 2018

Nyt album bliver fulgt op af en danmarksturné - og Poul Krebs kommer i den forbindelse heldigvis også forbi Værket med nye og gamle sange samt et drømmehold af et band.

Nedenfor kan du høre et af de nye numre fra Poul Krebs. Det er rigtig “Krebsk”. Med Poul Krebs’ velkendte vokal og en sang fra hjertet. “Jeg går med dig” er titlen.

Poul Krebs har nyt album på gaden i slutningen af september 2017. Det er lavet i samarbejde med de musikere, som han også lavede albummet “Asfalt” med. Drømmeholdet kalder han dem:

“Det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller, som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange, der er kommet på det nye album, råber bare på at blive spillet live”, siger Poul Krebs.

Holdet består ud over ham selv på vokal og akustisk guitar af:

  • Palle Hjorth, tangenter
  • Rasmus Valldorff, trommer
  • Rune Kjeldsen, guitar (og producer på det nye album)
  • Troels Skjærbæk (bas og kor)

Det nye album hedder “Malerne og delfinerne på bugten”. Det er det første soloudspil fra Poul Krebs i tre år. Han har de seneste år bl.a. haft travlt med at optræde sammen med sin gode ven og musikalsk makker gennem mange år, Michael Falch. Men nu er han klar solo igen.