Pirates of the Caribbean

Søndag 24. september 2017

AFLYSNING

Det er med stor ærgrelse, at vi må viderebringe meddelelsen om, at forestillingen ”Pirates of the Caribbean – the Curse of the Black Pearl” i koncertversion, er aflyst. Aflysningen skydes uforudsete kalendersammenfald hos producenten, som medfører, at koncerterne i Holstebro, Esbjerg og Værket aflyses. Koncerten i Randers var sat til den 24. september.

Der bliver ingen erstatningsforestilling, og vi refunderer naturligvis dit billetkøb frem til og med den 24. september på følgende måde:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1. Billetsalget er åbent alle dage fra kl. 11-18. Hvis du medbringer dine billetter, refunderer Værket billetterne.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Vi beklager ulejligheden og de problemer, denne aflysning måtte medføre vores kunder.

Har du bestilt bord i Café Sven Dalsgaard, er dette hermed annulleret.