Peter Sommer – Chancetur 2017

Fredag 7. april 2017

For første gang tager Peter Sommer for alvor fat om den egentlig oplagte metier: Troubadouren med den nære historie i et akustisk setup, der samtidig giver plads til sangern Peter Sommer.

Akkompagneret af sin guitar samt Palle Hjorth på tangenter giver Peter Sommer nye sange og sangkataloget liv ude på de mindre, skæve og dybt lokaloriginale steder rundt i Danmark.

Om denne troubadour-tour siger Peter Sommer: “Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil. Nu er det som om, det hele skal frem i lyset og vises frem, som det er: Enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne, som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Mit. Showet indeholder verdens muligvis bedste vittighed. Så har jeg ikke sagt for meget. Det siger sig selv“.