Open Session med sangskrivertalenter

Onsdag 1. november 2017

Musikinteresserede har her chancen for at få indblik i, hvordan international, kommerciel musik bliver til og opleve to lokale sangskrivertalenter live i Turbinens Lounge.

Open Session er kulminationen på en ambitiøs sangskriver- og producerworkshop, som Turbinen i Randers er afsender af i samarbejde med genreorganisationen ROSA, SPOT og Danmarks største sangskriver- og producerevent Aarhus Calling. Parterne ønsker i fællesskab at styrke det lokale miljø for sangskrivning.

De to lokale sangskriver talenter, Stephanie Maria og Sofie Daugaard, er blevet udvalgt til forløbet, og har gennem to dage skrevet sange side om side med  producer-duoen Claus Holm & Rewan Riko (Nik & Jay, Morten Breum m.fl.), britiske Jess Morgan (Sweet California m.fl.) samt to dygtige sangskrivere fra Aarhus Callings talentnetværk. Til denne Open Session kan du også høre resultaterne af deres intensive arbejde i workshoppen. Her lidt mere om de to talentfulde sangskrivere:

Sofie Daugaard (20 år)
Siden hun var 13 år, har Sofie satset på musik som levevej. Sofie har bl.a. gæstet Grøn Koncert og Smukfest og har ligeledes optrådt solo på forskellige spillesteder. Hun har flere års studieerfaring, er blevet coachet af bl.a. Dorthe Gerlach og har skrevet sange med flere andre sangskrivere.

Stephanie Maria (21 år)
Stephanie Maria har turneret med eget materiale, siden hun var 17 år. Senest har hun været i London for at give en akustisk optræden på ”The Bedford” og har ligeledes været med til at åbne Turbinen i Randers sammen med bl.a. Karl William. Stephanie Maria arbejder i øjeblikket på en kommende single.