NOAH

Torsdag 28. september 2017

NOAH aka Troels Gustavsen gav udsolgte koncerter i koncertsale og kirker i foråret 2017. Nu tager på turné med band landet rundt.

I “Toppen af Poppen” har Gustavsen markeret sig med stærke og unikke fortolkninger af bl.a. Gnags, Ida Corr og senest Djames Braun. Deltagelse i TV2-programmet “Toppen af Poppen” i 2016 blev skelsættende for Troels Gustavsen. I selskab med de syv andre danske musikere fik Gustavsen nemlig åbnet op for tanker og refleksion over sin oplevelse med sin fars pludselige død og ikke mindst eftertiden – alene med sin mor. Det blev til sangen “Kære Mor” – en sang, som rummer håbet, lyset og optimismen, når verden vælter, ­ og det er dét, Gustavsen vil give videre til lytteren.

NOAH har siden 2012 været fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde. Mange vil kende NOAH-sangene “Under Byen” og “Alt Er Forbi”. Melodi og tekst løftes af Troels Gustavsens helt unikke klang, der gør, at man meget hurtigt kan pejle sig ind på, at det er en NOAH-sang.

I efteråret 2016 og foråret 2017 turnerede NOAH og gav udsolgte koncerter i kirker og store koncertsale, hvor det blev til en lang række ekstrakoncerter. Når NOAH drager ud til efteråret med sit band, bliver det siddende koncerter og i øjenhøjde med publikum.