Mit liv som Nikolaj Stokholm

Få billetter
Torsdag 7. december 2017

Komiker Nikolaj Stokholm er klar med sit første onemanshow - og han tager udgangspunkt i det, han ved allermest om og kender bedre end nogen anden - sit eget liv! Et liv, som er skabt til gode jokes ...

I Nikolaj Stokholms første onemanshow får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv. Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på”, fortæller Nikolaj Stokholm som optakt til showet, som har premiere til september.

Han løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: ”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”. Mere end det ønsker han ikke at afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.

Nikolaj Stokholm er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom “SJIT Happens” på TV 2 Zulu og for sine mange værtsroller – senest i børneprogrammet Ultras Sorte Kageshow, Zulu Comedy Preview Show og ved uddelingen af “Årets Reumert 2016” sammen med Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. På comedy-scenen er han kendt for sine længere, finurlige historier, som er tætpakket med jokes – en stil, han fortsætter i sit onemanshow.