Madsen, Møller og From

Torsdag 12. oktober 2017

Akustisk turné 2017
Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From tager på turné igen til efteråret. Langt om længe vil trioens fans mene - det er ikke bare stærkt musikalsk, men også svært underholdende!

Sammen med guitarist Knud Møller og percussionist Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2017 igen på landevejen – tilbage i “stærkeste startopstilling”. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Den veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Denne aften giver samtidig den fulde fornøjelse af Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer “wingman” Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt” fra september 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse. Albummet fik fem- og seksstjernede anmeldelser, og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.  Sange som ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere” har allerede bidt sig godt fast hos de fleste. Johnny Madsen gav koncert på Værket Outdoor i sommeren 2016, og han får sjældent lov til at synge alene ret længe ad gange, om det er nye eller sange af ældre dato.

Vi er “uden for sæsonen”, men sæson bliver det heldigvis igen til november 🙂