Kim Larsen & Kjukken

Fredag 16. februar 2018

Koncerten er p.t. udsolgt – skriv dig på venteliste her.

Kim Larsen & Kjukken bobler af spilleglæde og besøger fra starten af 2018 en række af de danske scener, som bandet elsker at spille på.

Til koncerterne vil Kim Larsen & Kjukken dele nye sange med os og små perler fra Larsens enorme sangkatalog, der strækker sig helt tilbage fra Gasolin’-dagene i starten af 1970’erne og op til det seneste album “Øst For Vesterled”, der udkom i april 2017.

Anmelderne var begejstrede for de 12 helt nye, håndspillede numre og kaldte “Øst For Vesterled” for Larsens stærkeste udgivelse i mange år. Kim Larsen og Kjukken oplever også allerede, at singleudspillene “Moder Jord” og “Nostalgi” hurtigt er blevet populære sange blandt publikum til koncerterne (link til de to numre nedenfor)

Det er nu mere end 20 år siden, Kim Larsen fandt sine spillekammerater, som blev ti Kjukken. Orkestret, som har turnerer i Danmark, Sverige og Norge viser gang på gang, at de er i forrygende spilleform. Kjukken består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn ’Ørn’ Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Har du i øvrigt oplevet Kim Larsen synge på engelsk for nyligt? Slet ikke tosset. Lyt med her nedenfor 🙂