Frokostjazz – The Langston Project

Søndag 12. november 2017

”Der er forrygende nerve og følelse i Hasse Poulsen og Debbie Camerons vildtvoksende sange baseret på digte af Langston Hughes”, Christian Munch-Hansen, Politiken.

Denne eftermiddag kan man opleve et rigtig spændende jazzprojekt, som fra starten har fået en flot modtagelse. Debbie Cameron svinger som altid helt forrygende og imponerer med sin vokal, og hun har denne dag selskab af tre efterspurgte musikere fra jazzscenen, bl.a. Hasse Poulsen.

Kvartetten fører os denne eftermiddag med ind i et særligt univers, som de kalder The Langston Project. Projektet sætter musik til en af USA’s store digtere fra 1900-tallet, Langston Hughes. Han skrev om social uretfærdighed, om verdenskrigen og racisme. Mens emnerne er dybe og alvorlige, er musikken til gengæld udadvendt og legende. Den blander elementer fra blues, gospel, free, pop, roots og cabaret.

 

Gennem en årrække har vi oplevet jazzpublikummets begejstring for vores kombinerede frokost/koncert-koncept. Inden koncerten mødes man omkring en veldækket frokostbuffet, hvor Café Sven Dalsgaard alt efter årstid og dagens inspiration serverer forskellige retter. Der er er typisk noget fisk, pålæg, lunt, forskellige salater og gode oste til et godt stykke brød. Efter en god frokost er det så bare at læne sig tilbage og nyde musikken.