Frokostjazz – Moreno, Stief & Kock Hansen

Få billetter
Søndag 29. oktober 2017

Der er lækre musikoplevelser i vente med denne stærke jazztrio: Bobo Moreno på vokal, Ole Kock Hansen på piano og Bo Stief på bas.

Publikum kan forvente alt lige fra ”Grovswing til knappenålsstemning”, som trioen selv udtrykker det. Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra pop, R’n’B og jazz med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

Om deres fælles pladeudgivelse ”Dreamsville”, skrev Gaffa: ”… det er uforfalsket musikforståelse og -glæde, der er på spil.” De tre musikere er stjerner på hvert sit felt – og får det bedste frem i hinanden.

Gennem en årrække har vi oplevet jazzpublikummets begejstring for vores kombinerede frokost/koncert-koncept. Inden koncerten mødes man omkring en veldækket frokostbuffet, hvor Café Sven Dalsgaard alt efter årstid og dagens inspiration serverer forskellige retter. Der er er typisk noget fisk, pålæg, lunt, forskellige salater og gode oste til et godt stykke brød. Efter en god frokost er det så bare at læne sig tilbage og nyde musikken.