Elvis – Today, Tomorrow & Forever

Fredag 12. januar 2018

TCB Band - The Imperials - Dennis Jale
Gæstesolist: Jesper Lohmann

Elvis håndplukkede en række professionelle musikere til sin længe ventede comeback-koncert for det store publikum på Hotel Intercontinental i Las Vegas den 31. juli 1969. Netop det band blev senere kendt som The TCB Band – efter Elvis’ slogan ”Taking Care of Business”. Og det gør disse udvalgte ”drenge” den dag i dag, nu snart 50 år senere. De leverer den ægte vare, en Elvis-sound, som de skabte den sammen med stjernen selv i årene 1969-1977.

TCB kommer tilbage til Randers. Sammen med lige så legendariske The Imperials, Elvis’ oprindelige gospelkor, som indspillede plader med Elvis i årene 1966-1971. Og fra 1969 var de også i Las Vegas og på turné med ham.

Dennis Jale er på vokal. Han har nu fast turneret med TCB Band i 15 år.

Som koncertens særlige gæstesolist kommer Jesper Lohmann, som netop har givet koncert på Memphis Mansion den 1. juli sammen med CC Rider Band – en koncert, som bliver vist på TV2 Charlie den 16. august. Koncerten var inspireret af de musikalske arrangementer fra de storslåede Las Vegas-shows og “Elvis Live From Hawaii” fra 1970’erne.

Og så skal vi jo ikke mindst huske, at anledningen til deres besøg i Elvis-byen Randers også er, at det er The King’s fødselsdag den 8. januar. Det må siges at være noget af en tradition efterhånden, at netop Elvis’ egne musikere kommer her i den anledning og leverer en ægte Elvis-hyldest.

Og hvad spiller de denne aften? Kort sagt: en stjernehvirvel af Elvis-klassikere 🙂