Elaine Paige (UK)

Fredag 19. maj 2017

Elaine Paige startede i efteråret 2016 en helt speciel turné, hvor kun 21 koncertsteder i England får besøg af den verdenskendte sangerinde. I 2017 udvides turnéen med et mindre antal koncerter i Skandinavien, og Værket er blandt de få udvalgte koncertsteder. Turnéen “Stripped Back Tour” bringer dermed musicalsangerinden tilbage til Randers, hvor hun senest gav koncert i november 2003.

Til koncerten 19. maj vil Elaine Paige sammen med et mindre hold musikere fortolke sine yndlingssange, og publikum kan glæde sig til en perlerække af store hits.

Sidst Elaine Paige var på turné var i 2014, hvor hun fejrede sit imponerende 50-års jubilæum. Med den nye “Stripped Back Tour” ønsker hun at gå andre veje. Elaine Paige glæder sig helt utroligt til koncerterne og mødet med sine fans. Hun udtaler: “Jeg er så begejstret for denne serie af koncerter. I og med at jeg har fejret mine 50 år på scenen, vil jeg tillade mig at gøre noget helt andet. Jeg drager på turné med et helt ny show, der fejrer de moderne sangskrivere, jeg elsker, såsom: Harry Nilsson, Randy Newman, Jim Webb, Burt Bacharach, Leonard Cohen, Sting, Elton John, Lennon & McCartney – og mange andre.
Deres musik har været soundtracket til ikke bare mit liv, men til et væld af menneskers.”

Elaine Paige er den sangerinde i sin generation, der har været med i flest store musicals og har udødeliggjort sange som “Memory” fra “Cats” og “I Know Him So Well” fra “Chess”. Hun har udgivet 22 soloalbums, været gæstestjerne på andres albums syv gange, og hun har 2,5 millioner ugentlige lyttere på BBC Radio 2, hvor hun er vært på et radioprogram for filmmusik- og musicalfans.

Velkommen til en stjernestund i Store Sal med en af verdens allerstørste musicalstjerner!

Bemærk! I første halvdel af koncerten spiller Elaine Paiges band, John Smith Band, og efter pausen går Elaine Paige på.