Dicte og Claus Hempler

Fredag 1. december 2017

De har givet velanmeldte og mangestjernede koncerter sammen, og - endelig vil nogle sige - udgiver de fælles album. Det kommer til oktober, og derefter følger en fælles turné.

De havde publikum fra første sang, da de gav en koncert sammen i Turbinen sidste år i december. Med fortolkninger af egne, andres og den andens sange gav de med varme og humor en koncert, som viste begges stærke talent som performer såvel som sanger. Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog fører lytteren ind i stilarter, som Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra mestrer.

Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres sublime samarbejde.  Anmelder Lars Rix fra Berlingske skrev meget rammende efter en koncert med de to på Smukfest for et par år tilbage:

“En ulastelig velklædt nydelse” … ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og Lars Rix fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

Live akkompagneres Dicte og Claus Hempler af guitarist Mike Vandborg, som vi allerede har haft forbi Turbinen flere gange siden genåbningen i oktober 2016. Han er frontguitar og vokal sammen med Søren Andersen i Electric Guitars samt fast medlem af Love Shop – og Mika Vandborg var også med sidst, Dicte og Hempler gav koncert her. Med så forskellige genrer og koncertnavne tør vi godt vove os ud i at skrive, at han med vores erfaring er aldeles fremragende, og han matcher de to artister denne aften perfekt.