Comedy Zoo on Tour – september

Onsdag 6. september 2017

Comedy Zoo on Tour præsenterer i september Molly Thornill, Anders Grau og Thomas Hartmann.

Første Comedy Zoo on Tour i dette efterår bliver en interessant blanding af standup, der spænder fra komikerspire til -stjerner. Publikum får fornøjelsen af Molly Thornill, talentprisvinder, anerkendte Anders Grau samt den garvede Thomas Hartmann, der med sine mere end 20 år på den danske comedy-scene må siges at være veteranen i denne konstellation. Thomas Hartmann er ikke mindst kendt fra trilogien “Men’s Room” med kollegaen Torben Chris.

Molly Thornill har optrådt siden 2012. Hun fik for alvor vind i sejlene efter sin optræden ved Zulu Comedy Galla 2015. Siden har hun optrådt i et væld af sammenhænge, både på comedyscenerne og som sketchskuespiller i diverse TV 2 Zulu-programmer.

Anders Grau fik i 2013 tildelt “Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedyscenen, bl.a. med sit første standupshow “Bekymringsfabler” fra 2015 og som sidekick til Linda P i “Det Alt For Store/Korte Linda P Show” i 2015. Han dannede i 2016 værtspar med Martin Høgsted i P3-programmet “Selskabet” og kunne også  opleves i selskab med Niels Hausgaard som ankermand i TV 2’s sketchshow “Grand Danois”. Senest har han kunnet opleves som medvært for Comedy Aid 2016, der også er blevet vist på både TV2 og TV2 Zulu.

Thomas Hartmann er med sine mange præstationer og sin sikre timing noget nær royalty inden for den danske standupscene. Han har i løbet af de sidste 20 år leveret det ene anmelderroste onemanshow efter det andet, sideløbende med at han som manuskriptforfatter har bidraget til at gøre succeser som “Langt fra Las Vegas” og “Jul på Vesterbro” langt sjovere. Thomas Hartmann har senest kunnet opleves i sit onemanshow “BETAMAX”, der bl.a. fik fem hjerter i Politiken, samt som nævnt i 3. omgang af det enormt populære comedykoncept “Men’s Room” sammen med Torben Chris. Vil man i øvrigt samle op på Hartmann før showet, kan man muntre sig med udgivelsen “Jokebox fra 2016”, der indeholder det bedste materiale fra årene i branchen. Og bare rolig, der bliver ingen gengangere, for produktiv som Hartmann er, har han allerede helt nyt materiale klar.