Comedy Zoo on Tour – Elias Ehlers

Onsdag 11. oktober 2017

Comedy ZOO On Tour præsenterer Elias Ehlers solo + support: Natasha Brock.

Comedy Zoo On Tour præsenterer Elias Ehlers, der har høstet fire- og femstjernede anmeldelser for sine tidligere shows. Nu er han klar med endnu en omgang jokes, ikke i et decideret onemanshow, men i en solooptræden med support.

Elias Ehlers flyttede i 2005 fra Holstebro til København for at gøre livet som komiker til sin levevej. Året forinden havde han vundet både DM i standup og første sæson af Comedy Fight Club. Siden har han leveret de to onemanshows, “Fucking glad” (2012) og “Helt Perfekt” (2014) samt været på touren “Det Dystre Skæg” sammen med Martin Nørgaard.

På vej til “det store format” leverer Elias her et mellemvejsshow, et show mellem to shows, og en forløber til hans næste onemanshow, der kan opleves i 2018. Showet kommer bl.a. til at handle om hans nyerhvervede status som far, og de omvæltninger det at få et barn skaber i ens tilværelse. Et flow af lårklaskende sjove historier som en skøn forsmag på det endelige onemanshow.

Med sig på touren har Elias Ehlers Natasha Brock, der debuterede som et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla i 2014. Hun har siden markeret sig på landets comedyscener, bl.a. på Comedy ZOO. Hun har senest kunnet opleves i dette års Comedy Fight Club Live på TV 2 Zulu.