Comedy ZOO on Tour / April

Torsdag 6. april 2017

Denne aften byder på tre komikere af yngre skuffe, alle tre prisbelønnet for deres talent: Anders Grau, Mikkel Rask og Jonas Mogensen.

Anders Grau fik i 2013 tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedy-scenen. Bl.a. med sit første stand-up show “Bekymringsfabler” fra 2015 og som sidekick til Linda P i “Det Alt For Store/Korte Linda P Show” i 2015. Han dannede i 2016 værtspar med Martin Høgsted i P3-programmet ”Selskabet” og kunne også opleves i selskab med Niels Hausgaard som ankermand i TV2s sketchshow ”Grand Danois”.

Han har senest kunnet opleves som vært for velgørenhedsshowet Comedy Aid, igen i selskab med Martin Høgsted, der også har kunnet ses på både TV2 og TV2 Zulu.

Mikkel Rask er regerende Danmarksmester i stand-up. Han har opbygget et imponerende renommé siden sin tv-debut ved Zulu Comedy Galla. Han var i efteråret 2016 aktuel som sidekick på “Det Sene Show med Christian Fuhlendorff” på TV3, men stand-up er stadig hans hovedfokus og helt store passion.

Jonas Mogensen er født nordjyde, men opvokset i det aarhusianske comedy-miljø. Han blev for alvor kendt, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015, og har siden kunnet opleves som opvarmer på Ruben Søltofts seneste tour og på Comedy ZOO On Tour i foråret 2016. Qua sin opvækst er han “intenst jysk” på scenen og leverer sit materiale i en meget ærlig og underspillet stil.

De tre er meget forskellige, men man oplever hurtigt opdager man hurtigt en sammenhæng, for de er i den grad på bølgelængde. I deres materiale udforsker og udfordrer de alle tre det at være menneske og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi handler, som vi gør. Det bliver en aften med masser af jokes, som vi alle kan grine genkendende til.