City Singler: Taget på sengen

Torsdag 11. maj 2017

City Singlerne vender tilbage med nyt, "frækt" show! Glæd jer til et line-up bestående af Kaya Brüel, Trine Gadeberg, Sofie Stougaard og Anne Sofie Espersen!

Hvad taler kvinder egentlig om? Og er der nogen, der tør sige det højt? Ja! Det gør City Singler. De topstilede ladies tager igen publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle de skønne, kiksede, smukke, uperfekte og frække aspekter.

De fire skønne damer, der udgør City Singler denne aften er:

Trine Gadeberg: Trine er ophavskvinde til City Singler-ideen og skriver derudover en del af teksterne til showet. Trine er en dygtig sangerinde, der snart har sunget i samtlige danske kirker. Samtidig er hun med et frækt glimt i øjet aldrig bange for at sige tingene ligeud.

Kaya Brüel: Kaya har i løbet af de sidste 25 år udgivet alt fra børnemusik til jazz og pop samt medvirket i teaterforestillinger og musicals. Hun bidrager med både sange og tekster til gruppens materiale.

Anne Sofie Espersen: “Fie” har været med i flere af de store danske tv-serier som Borgen, Forbrydelsen og senest Norskov. Hun har desuden også haft en lang række teater- og filmroller, som har givet hende flere nomineringer til både Robert- og Bodil-priser.

Sofie Stougaard: Sofie er især kendt for sin rolle i “Langt fra Las Vegas”, men hun har også roller i bl.a. tv-serierne “Broen” og “Klovn” bag sig samt flere spillefilm og teaterstykker. Sofie spillede desuden med i “Tam Tam”-revyen i Tivoli i sommeren 2016.

 

Det nye show “Taget på sengen” har premiere 23. marts i Glassalen i Tivoli. Om det seneste City Singler-show skrev en begejstret presse:

BT: ”Det er gennemført, frækt, fantastisk og femstjernet.

Ekstra Bladet: ”Højdepunkterne er meget høje

JP: ”Det gode er, at nok er vi solidt begravet i tøsekammerets univers … men der er masser af plads til, at mændene griner med.